spaarbankboekje

Heeft u een oud bankboekje gevonden maar de bank bestaat niet meer? Wij kunnen voor u nagaan wie de (rechts) opvolger van deze instelling is. Één klik en met behulp van onze deskundigheid zet u de zoektocht in gang.


U kent ze wel: die vergeelde stukken papier van begrafenispolissen of levensverzekeringen, in een ver verleden op het leven van een familielid afgesloten.
Relatief kleine bedragen bij begrafenispolissen en bij maatschappijen waar u nog nooit van heeft gehoord. Die kleine bedragen kunnen door beleggingsresultaten flink zijn opgelopen. De maatschappijen zijn vermoedelijk opgegaan in grotere maatschappijen, die op hun beurt door fusies een andere naam hebben gekregen. Een ding is zeker: die zijn op te sporen.

No cure- no pay

Wij zoeken voor u uit bij welk(e) maatschappij(en) u nog aanspraken heeft staan.
Aan de zoektocht zijn uiteraard kosten verbonden. Het is daarom van belang zoveel mogelijk informatie te verzamelen.
Wij sturen u een invulformulier toe via e mail. Hoe meer info, hoe groter de kans dat de zoektocht voor u een positief resultaat zal hebben. Dat kan betekenen dat u een flink bedrag ineens ontvangt of een levenslange maandelijkse uitkering op uw pensioengerechtigde leeftijd of zoveel eerder als de polis dat toelaat.


Weet u niet waar een overledene verzekerd was, ook dan bieden wij u de mogelijkheid te helpen bij het opsporen van eventuele polissen.


Bent u de wettige erfgenaam, dan kunt u de niet geclaimde polissen tot uitkering laten komen.
Laat ons u daarbij helpen, gebruik daarvoor het contactformulier